amandamartinssson.blogg.se

Home sweet home

Kategori: Allmänt

Har hängt hemma i helgen, nästan i en hel vecka då jag kom på torsdagen och åkte på tisdagen. Inte illa. Det har varit mycket mysigt förutom att jag behövde plugga så jävla mkt. Men det lönade sig! Fick 18 av 20 på detta glosprovet också och min essay skickades in igår, två dagar innan deadline!! Så himla skönt. Nu ska jag bara fokusera på min fonetik och även mitt prov nästa fredag i glosor och andra smaskiga saker. Kan berätta att det är ca 4000 glosor som ska övas in (har dock gjort mkt under terminen, med småtentor osv) plus 1200 collocations (ord som samverkar med varandra) och 1200 ideoms (ordspråk och andra utryck som inte passar ihop eller som man förstår tex nutty as a fruitcake = arg) så jag har å göra om man säger så.
 
Igår hämtade ja mina nycklar till mitt rum i korridoren. Har inte vågat gå dit än hehe å vet inte vart jag bor eller vart de ligger eller något men efter mitt prov nästa fredag kommer mamma å pappa och jag flyttar. Shit va fort det gått alltså. Håller alla tummar för en bra korridor!
 
Denna veckan är snart slut. Har bara skola i morgon och är ledig på fredag. Då ska jag till emporia i malmö och shopppaaa. 
 
Puss och kraaam
Mamma och jag va på VIP-kvällen på Marina i Varberg, mycket mysigt. Fick en jättefin klänning!
och mamma en jättefin scarf/poncho
Körde lite söndagsträning med dessa saknade människorna och lite söndagsmiddag!